2015’te Çıkmasını Dört Gözle Beklediğimiz 10 Oyun

dying light

Listemizin onuncu sırasında, “Total War – Atilla” var. Artık maalesef çok az strateji oyunu yapılıyor. Bu türü sevenlerdensiniz 17 Şubat’ı bekleyin. Sadece bilgisayar platformu için çıkan oyunda, ünlü tarihi karakterimiz Atilla, Avrupa’yı titretmek için geliyor.

Dokuzuncu sırada PlayStation 4 için yapılmış bir oyun var: “Bloodborne” Souls serisinin devamı diyebileceğimiz oyun 24 Mart’ta satışa sunulacak. Demon Souls ve Dark Souls gibi yine zorluğuyla saç baş yolduracak bir oyunumuz olacak gibi görünüyor.

2015’in beklenen oyunları listesinde sekizinci oyun “Evolve”. 4 kişinin 1 kişiye karşı mücadele edeceği “co-op” tarzı bir oyun bizleri bekliyor. Evolve’un en ilginç tarafı, oyuncularından birinin canavarı oynaması ve 4 kişiye karşı mücadele etmesi. Oyunumuz 10 Şubat’ta görücüye çıkıyor.

Listemizin yedinci sırasında efsanevi dövüş oyunu “Mortal Kombat X” var. Yeni “Scorpion- Sub-zero” dövüşleri bizleri bekliyor. Tabii çok daha iyi grafiklerle. Özellikle de X-ray’lerin yarattığı etki ve “Finish him”lerin acımasızlığı artacak gibi görünüyor. Oyunun çıkış tarihi 14 Nisan.

HARRAN’DA GEÇİYOR

Altıncı sırada bir araba yarışı var: Project Cars. Yarış oyunları her geçen gün gerçekliğe daha da yaklaşıyor. Ülkemizde araba yarışlarına gösterilen ilgi malum. 17 Mart’ta çıkan “Project Cars” sayesinde yine süper arabalarla gerçekçi ve tabii heyecanlı yarışlar yapacağız.

Listemizin beşinci sırasındaki oyun, “Dying Light”. Polonya yapımı oyun, Mezapotamya’nın antik şehirlerinden biri olan Harran’da geçiyor. Evet, bizim Harran. Gerçi mimari pek benzemiyor ama yine de bu korku oyununu merakla bekliyoruz tabii. Çıkış tarihi: 27 Ocak.

Dördüncü sıradaki oyun, “Battlefield Hardline”. Alfa ve beta versiyonları beğenilmediği için oyunda değişiklikler yapılmasına karar verilmişti. Serinin bu oyununda asker-terörist çatışması yerini, hırsız-polise bırakıyor. Battlefield hayranları 17 Mart’ta oyunu oynadıklarında bakalım beğenecekler mi?

İLK ÜÇ OYUN

Üçüncü sıradaki oyun, “Batman: Arkham Knight”. Kara şövalye yine Gotham City’de terör estiren düşmanlarıyla savaşacak. Seri, oynanış özelliklerinin benzerliğinden ötürü eleştiriliyordu. Bu kez birkaç büyük değişiklik olduğu söyleniyor. Ayrıca artık Batmobile’ınız olduğu için şehirde daha fazla gezme imkanı bulacaksınız. Oyunun çıkış tarihi 2 Haziran.

Listemizin ikinci sırasındaki oyun, “The Witcher 3- Wild Hunt”. Oyundaki hatalar nedeniyle çıkışı sürekli ertelendiği için Geralt bir türlü hayranlarıyla buluşamadı. Büyük gün 19 Mayıs. Daha iyi grafikler ve daha büyük bir açık dünya bizi bekliyor. Oyunun yapımcısı Polonyalı “CD Projekt Red”e buradan sesleniyoruz. “Witcher 3” lütfen Türkçe olsun.

Ve geldik 2015’te çıkmasını dört değil, sekiz gözle beklediğimiz oyuna. Hangisi dersiniz? Söylüyorum. GTA 5’in PC versiyonu. Artık konsolu olmayanlar da GTA 5 maceralarını yaşamaya başlayabilecek. Oyunun çıkış günü 27 Ocak’tı. Fakat bu tarih 24 Mart 2015 olarak değiştirildi. Umarız Rockstar, optimizasyon problemleri olmayan, online’da bağlantı kopmaları yaşatmayan bir oyun deneyi yaşatmak için elinden geleni yapmıştır.

Minecraft ile İlgili Bilinmeyenler

2015’te Sadece PS4 İçin Çıkacak 10 Oyun